Gastouder Buitelaar

Kinderopvang in Maarn

Kindplaatsen

Ik verzorg de opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Wettelijk is bepaald dat ik per dag 5 kinderen tot die leeftijd mag opvangen. Daarvan mogen er maximaal 4 kinderen 0 en 1 jaar zijn en maximaal 2 0 jaar zijn. 

De opvang is mogelijk op maandag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 18.00 uur.

Na schoolse opvang (NSO) verzorg ik in principe niet meer, aangezien ik voor mijn eigen kinderen niet meer naar school hoef. De rust voor de groep kinderen van 0 tot 4 jaar wordt hierdoor groter.

vrije plaatsen

Op dit moment is er ruimte op dinsdag om de week voor 2 kindjes van 0 - 4 jaar, op woensdag zijn er 2 plekken, voor kindjes van 1 tot 4 jaar. 1 plekje daarvan is beschikbaar tot half juli 2018. De maandag en donderdag zitten momenteel vol. Vanaf mei 2018 komt er 1 plekje op dinsdag vrij en 1 plekje op dinsdag om de week. Ook komt er dan een plekje op donderdag vrij, maar deze is maar beschikbaar tot half juli 2018.

Op dit moment verzorg ik de opvang voor 7 kinderen tussen de 0 en ruim 3 jaar. Uiteraard zijn mijn eigen kinderen van 12 en 15 er ook, wanneer zij niet op school zijn.

Wijzigingen voorbehouden.

Vakantie's 2017

Wij vallen onder regio midden. De opvang is gesloten op nationale feestdagen, 2 x op een maandag, 4 weken in de zomer en minimaal 1 week rond Kerst en Oud en Nieuw, afhankelijk hoe de data vallen. De precieze data worden aan de ouders ruim van te voren medegedeeld.